Sidor

torsdag 11 december 2014

1,  bild numer 4 är ett traditionellt föremål det menas med att dom är gjorda länge. det är ett funktionellt föremål för att man kan ha den många olika saker tex brödkorg, ljuslyckta och till förvaring. temat på bilden är att före målet ska vara enkelt och funka till mycket.
bild numer 2 är ett nyskapande föremål det finns inte några ritningar på den. det är också ett konstnärligt för att dom ska vara till prydnad och dom är mer värda för att det är svårare att göra såna. temat är mörk skog.

2,  bild numer 4 har bara ett material inga färger den har set ut så i flera 100 år och har inte speciella former.
bild numer 2 har inte gjorts länge har funnits länge har svart färg och många olika former.

3,  bild 5 är lik min för det är en ljuslykta jag gör det med. den har nästan samma form fast den är mindre. den har samma material med inte samma färger. på bilden har den ett värmeljus i den medans min ska har en ljusslinga i ljuslyktan.

4,  jag tror inte att dom behöver ha ljuslykter i kimilili för att dom kan göra mycket bättre saker som passar sin kultur och samhälle en en ljuslykta tex klädkrokar prydnader man kan sälja, och förvaringskorgar. men det skulle kunna göra ljuslykta att sälja till rikare familjer som tycket det är snyggt och som har råd.        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar